De ce să utilizezi Zapier ca strategie pentru creșterea afacerii tale?

Automatizarea nu mai este doar un cuvânt la modă, ci o necesitate pentru afacerile care aspiră la scalabilitate și eficiență. Cu o varietate incredibilă de aplicații și platforme online disponibile, integrarea lor poate părea o sarcină descurajantă. Zapier oferă o soluție reală pentru automatizarea și optimizarea fluxurilor de lucru și nu numai. 

În acest articol, vei descoperi ce este Zapier, pentru ce tipuri de afaceri se potrivește, de ce să creezi o aplicație cu Zapier și cum poți să îl folosești ca strategie de creștere a afacerii tale.

Ce este Zapier?

Zapier este un instrument online care permite automatizarea fluxurilor de lucru între diferite aplicații web. Zapier funcționează prin crearea de "zaps", care sunt practic conexiuni automate între două sau mai multe aplicații. De exemplu, un zap poate fi setat astfel încât atunci când primești un email prin aplicația Gmail, ce conține un anumit subiect, acesta să creeze automat o sarcină (task) într-o aplicație de gestionare a sarcinilor, precum Trello.


Platforma suportă mii de aplicații, de la cele mai populare, cum ar fi Google Sheets, Slack și Dropbox, până la aplicații de nișă specifice unor industrii, permițând utilizatorilor să creeze automatizări fără a avea nevoie de cunoștințe de programare.


Avantajul principal al utilizării Zapier este eficiența. Prin automatizarea sarcinilor repetitive, utilizatorii pot economisi timp și pot evita erorile umane. De asemenea, permite integrarea aplicațiilor care în mod normal nu ar comunica între ele.


În concluzie, Zapier este un instrument esențial pentru cei care doresc să maximizeze productivitatea și să integreze diferite aplicații web într-un mod simplu și eficient.


Pentru ce tip de afacere este potrivit Zapier?

Zapier este potrivit pentru toate afacerile mici și mijlocii care nu au resursele unui departament tehnic dar doresc să își automatizeze sau integreze aplicațiile pe care le folosesc zi de zi. De exemplu:

 • Companii de orice tip care utilizează procese digitale recurente, manuale, indiferent de domeniu sau departament.
 • Persoane care lucrează în marketing sau vânzări și doresc să își ușureze munca prin automatizări.
 • Freelancerii care vor să își automatizeze procesele de webdevelopment, marketing, social media management, management sau contabilitate, dar care nu au cunostințe de coding. 
 • Deținătorii de platforme/aplicații care vor sa fie vizibili și in zona nocode.
 • Platformele start-up tehnologice
 • Platformele de tip SaaS

De ce să utilizezi Zapier ca strategie pentru creștera afacerii tale?

Zapier poate fi folosit ca parte a strategiei de creștere a oricărei afacerii datorită capacității mărite în optimizarea și eficientizarea proceselor interne. Aplicația facilitează automatizarea fluxurilor de lucru între diferite aplicații web, eliminând sarcinile repetitive și manuale. Astfel, prin integrarea și automatizarea proceselor, afacerea ta poate răspunde mai rapid la nevoile clienților, îmbunătățind satisfacția acestora și în consecință, potențialul de creștere. În plus, echipa ta poate aloca mai mult timp și resurse pentru inovație și strategii de extindere, având la dispoziție un instrument care simplifică operațiunile zilnice.

Utilizatorii Zapier pot folosi platforma pentru a își îmbunătăți procesele de operațiuni și management. Prin intermediul platformei poți crea sarcini automate în instrumentele de management al proiectelor, bazate pe triggere specifice (de exemplu, un email primit de la un client important); poți automatiza procesele de onboarding pentru angajații noi, poți sincroniza datele financiare între aplicația de contabilitate și cea de management al cheltuielilor și poți automatiza procesul de facturare, inclusiv trimiterea facturilor și urmărirea plăților.

Strategiile de marketing și sales ale companiei tale vor cunoaște un upgrade datorită capacității platformei de Zapier de a conecta aplicația companiei cu instrumente populare de marketing și vânzări, cum ar fi Mailchimp, HubSpot, Salesforce, etc. Astfel, informațiile pot fi sincronizate în timp real între aplicații, făcând procesele de marketing mai exficiente.

Un alt element important, este accesul la feedback direct, prin intermediul platformei. Pe măsură ce oamenii utilizează integrarea ta cu Zapier, pot să întâmpine erori și probleme pe care le pot raporta sau pot să vină cu recomandări despre cum ar dori să utilizeze aplicația ta cu Zapier. Aceste informații sunt extrem de valoroase procesului de dezvoltare și integrare a aplicației tale, pe termen lung. 

Adițional, Zapier te poate ajuta cu inventarul și organizarea stocurilor prin intermediul actualizărilor automate ale inventarului bazate pe vânzări și comenzi și a notificărilor automate atunci când nivelurile de stoc scad sub un anumit prag.

De ce să creezi o aplicație cu Zapier?

Cu peste 2.5 milioane de utilizatori lunari, Zapier este una din cele mai populare platforme de automatizare. Astfel, fiind activ pe această aplicație, îi poți oferi afacerii tale vizibilitate la nivel mondial. Cum? Spre exemplu, dacă cineva caută cum poate trimite SMS-uri automate, iar tu ai creat această soluție cu un modul în Zapier, vei fi vizibil la nivel mondial, tuturor utilizatorilor Zapier care caută o astfel de soluție. 

Iată cele mai puternice motive pentru a crea o aplicație cu Zapier:

 • Acces la o plajă mai largă de clienți - utilizatorii Zapier vor descoperii aplicația creată de tine prin intermediul platformei.
 • Conectare facilă a aplicației tale cu peste alte 6000 de aplicații.
 • Clienții tăi nontehnici vor putea integra cu ușurință API-ul aplicației tale cu aplicatiile lor.
 • Nu rămâi în urmă cu tehnologia în acestă piață competitivă.
 • Vizibiltate în marketing - toate aplicațiile populare există deja pe Zapier.
 • Posibilitatea integrării aplicației tale cu platforme de AI.

Află cum poți crea o aplicație Zapier, în 7 pași.

De ce să alegi makeifuture pentru integrarea Zapier?

La makeitfuture, suntem dedicați să ne ajutăm clienții să fie în pas cu digitalizarea. Suntem parteneri Zapier și avem experiența și resursele necesare pentru a crea și publica cu ușurință aplicația ta. Astfel, putem construi automatizările potrivite nevoilor afacerii tale cu ajutorul platformei Zapier, făcând totodată afacerea ta vizibilă pe această platformă internațională. 

Ne dorim ca aplicația ta in Zapier să fie în pas cu cerintele pieței. Astfel, îți punem la dispoziție toată expertiza noastră despre cum poți integra aplicati ta cu alte platforme și îți oferim consultanță în domeniul nocode, lowcode și integrare AI. 

Concluzie

Zapier crează o punte între aplicațiile online pe care le folosim zilnic și oferă eficiența necesară lumea afacerilor. Fie că vorbim de un start-up sau o afacere consacrată, posibilitatea de a conecta și automatiza procesele devine crucială în menținerea unui avantaj competitiv. Makeitfuture, ca partener Zapier, este aici pentru a vă ghida și a vă oferi expertiza necesară în această transformare digitală, asigurându-vă că veți profita la maximum de ceea ce oferă tehnologia modernă. 

Makeitfuture, îți pune la dispoziție o echipă de experți pentru a te ajuta să alegi cea mai bună soluție de automatizare a proceselor afacerii tale. 

Oferim consultanță, dezvoltare, implementare și integrare. Începe azi!

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.