Simplificarea contabilității cu ajutorul automatizării

Nu-ți place contabilitatea? Automatizează-o și sari peste procesele monotone.

Timp administrativ salvat
Plus-valoare adusă afacerii
Inovare și durabilitate
Eficientizarea proceselor de business
automatizare digitalizare contabilitate
Succesul afacerii tale, asigurat.
Scalare și creștere

În toate proiectele noastre de automatizare, ne străduim să găsim soluția ideală, pe termen lung pentru procesele afacerii tale. În acest fel, ne asigurăm că departamentul tau de contabilitate este stabil și scalabil, indiferent de cantitatea de date.

Partener de integrare

Beneficiază de experiența noastră de implementare a automatizărilor în contabilitate. În calitate de partener de integrare a numeroase instrumente de contabilitate, implementăm automatizarea în mod cuprinzător și standardizat.

Integrare simplă și continuă

Integrăm fără probleme instrumente precum exemplu Lexoffice, Bexio, SevDesk, Fastbill sau Easybill. În plus, optimizăm procesele recurente pentru a crea conexiuni simple și eficiente.

6 pași simpli pentru automatizare contabilității

01

Startul

În cadrul consultanței noastre inițiale gratuite, analizăm procesele dumneavoastră, situația inițială și modul în care integrarea contabilității poate optimiza procedurile și procesele individuale ale afacerii dumneavoastră.

02
Experiență

În calitate de furnizor independent de servicii de automatizare, nu suntem legați de nicio aplicație și, prin urmare, implementăm exact soluția potrivită pentru cerințele dumneavoastră - indiferent de instrumentele pe care le utilizați în prezent.

03
Integrare

Din primul minutul veți simți cum automatizarea contabilității vă simplifică procesele, vă ușurează munca și vă economisește timp pe care îl puteți folosi în altă parte pentru a adăuga valoare.

04
Scalare

Datorită modularității, toate automatizările noastre sunt ușor de extins pe măsură ce compania dumneavoastră crește sau cerințele dumneavoastră se schimbă.

05
Suport

În cazul în care ceva nu funcționează așa cum ar trebui, veți beneficia de suportul nostru premium și vom rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

06
Automatizarea ca serviciu

Doriți să vă dezvoltați în continuare integrările sau nu doriți să vă lipsiți de noi actualizări? Nicio problemă cu acordurile noastre-cadru.

Ce înseamnă automatizarea contabilității?

Pe lângă instrumentul de contabilitate, cum ar fi sevDesk, Lexoffice, Fastbill sau altele, veți utiliza cu siguranță și alte programe și instrumente. Dacă vă integrați contabilitatea, reduceți la minimum efortul de întreținere a datelor și procesele manuale. Astfel, economisiți timp de lucru prețios pentru sarcini recurente și consumatoare de timp.


Începând cu ianuarie 2024, toate companiile au obligativitatea să încarce facturile emise in SPV (Spațiul Privat Virtual). Experți noștri makeitfuture vă pot ajuta să integrați Stripe cu efactura prin intermediul API

Experiență

Prin activitatea noastră ca agenție de digitalizare, suntem familiarizați cu o mare varietate de instrumente și, astfel, găsim infrastructura dumneavoastră perfectă.

Suport Premium

Doriți să vă dezvoltați în continuare integrările sau doriți să fiți mereu la zi cu noile actualizări? Oferim acorduri cadru personalizate în funcție de nevoile proiectului vostru.

Individualitate

Automatizarea procesului de integrare este complet individuală, fie că este complet, parțial standardizată sau personalizată.

Studii de caz și exemple

Concentrează-te mai mult pe activitatea ta de bază, sporindu-ți productivitatea și minimizând sursele de eroare. Contabilitatea este o sarcină de bază a oricărei afaceri dar care rareori este distractivă. Lasă automatizarea să se ocupe de această muncă monotonă și eliberează timp și energie pentru sarcinile cu adevărat importante.

Atașamente de e-mail

Documentele contabile importante, cum ar fi facturile, sunt trimise prin e-mail sub formă de atașamente. Automatizând contabilitatea, aceste atașamente sunt trimise recurent, sau preferențial, în mod automat.

Încărcați chitanțele

Conectându-vă la servicii Cloud precum Dropbox sau GoogleDrive, chitanțele pot fi urcate si accesate cu ușurință din mai multe locații fizice. Astfel, gestionarea datelor poate fi făcută de mai multe persoane, concomitent, în timp real. 

Gestionați contactele

Gestionarea contactelelor, de exemplu clienții sau furnizorii, se poate face prin intermediul interfeței API a unor programe precum Lexoffice, bexio, sevDesk, Fastbill sau Easybill. Adresele, numerele de telefon sau adresele de e-mail pot fi grupate într-o colecție de contacte și pot fi create, recuperate sau actualizate automat.

Transferați fișiere din OneDrive

Conectați dosarele selectate din OneDrive astfel încât noile fișiere vor fi disponibile automat, în timp real în contul contabilității.

Totul este posibil: funcții disponibile pentru automatizarea contabilității
De ce automatizarea contabilității cu makeitfuture?

Ce înțelegeți prin "automatizarea contabilității"?

Automatizarea contabilității înseamnă conectarea software-ului de contabilitate utilizat de compania voastră la alte aplicații precum e-mailuri, CRM, sau alte soluții strâns legate de contabilitate. De la primirea facturilor la administrarea datele clienților, automatizarea crează un ecosistem integral.

Ce aplicații pot conecta?

Permitem conectarea software-ului de contabilitate la mii de aplicații precum e-factura, Google Drive, Office 365, Dropbox, Hubspot, Stripe și multe altele. Vom fi bucuroși să clarificăm dacă aplicațiile pe care le folosiți sunt compatibile, în cadrul unei consultații inițiale gratuite.

Sunt procesele mele potrivite pentru automatizare?

În opinia noastră, nu are sens să automatizăm un proces ineficient. De aceea, primul pas în cadrul serviciilor noastre este să analizăm împreună procesele existente și să descoperim potențialul de îmbunătățire. Odată ce acest lucru a fost implementat, putem afirma cu tărie că aproape orice proces poate fi automatizat.

Ce sunt Zapier și Make.com?

Atât Zapier, cât și Make.com sunt așa-numitele instrumente iPaaS. Acestea oferă o platformă centrală pe care putem conecta aplicațiile folosite de afacerea ta. În acest fel, datele sunt transferate în conformitate cu specificațiile existente, iar procesele implementate se vor derula automat.

Care sunt costurile de automatizare?

Domeniul de aplicare al proiectului depinde în mare măsură de nevoile specifice afacerii, cerințele individuale și de aplicațiile existente. De aceea, este dificil să estimăm efortul financiar în avans. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă facem o ofertă individuală în urma unei consultanțe gratuite.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.