Crează experiențe personalizate pentru clienți prin automatizarea proceselor de vânzare

Câștigă mai mult timp pentru a te focusa pe strategie și achiziție de clienți noi prin automatizarea vânzărilor.

Abordare orientată spre client
Comunicare personalizată
Gestiune simplă a datelor, fără erori
Managementul calității îmbunătățit
automatizare digitalizare departament vânzări
Condu-ți compania spre viitor
Scalare = creștere

Automatizarea modulară a vânzărilor te ajută să îți crești vânzările, să creezi loialitate pe termen lung și să te dezvolți odată cu compania ta.

Parcursul clientului

Întregul traseu al clientului poate fi integrat perfect, astfel încât vei putea aborda mai bine potențialii clienții, să îi reți mai bine și să îi transformi în clienți satisfăcuți pe termen lung.

Proiecte interconectate

Beneficiezi de experiența de automatizare în toate proiectele tale. Implementăm și automatizăm o varietate de instrumente și creăm procese automatizate interconectate.

Vânzări automatizate în 6 pași simpli
01
Lovitura de începere

Vânzările sunt un domeniu larg care permite o mulțime de automatizări și care înseamnă ceva diferit pentru fiecare companie. Analizăm procesele dvs. și modul în care funcționează automatizarea vânzărilor.

02
experiență

În calitate de furnizor independent de servicii de automatizare, nu suntem legați de nicio aplicație, ceea ce ne permite să oferim cele mai bune instrumente și iPaaS pentru nevoile dumneavoastră unice.

03
Integrare

Din minutul 1 veți simți cum automatizarea vânzărilor vă simplifică procesele, vă ușurează munca și vă economisește timp pe care îl puteți folosi în altă parte pentru a adăuga valoare.

04
Scalare

Datorită modularității soluțiilor noastre, automatizarea vânzărilor este ușor de extins pe măsură ce compania dumneavoastră se dezvoltă sau cerințele dumneavoastră se schimbă.

05
Suport

Cu sprijinul nostru premium, ne asigurăm că totul decurge fără probleme în timpul proiectului și după aceea. Nu vă lăsăm singuri cu automatizarea vânzărilor.

06
Automatizarea ca serviciu

Doriți să vă dezvoltați în continuare integrările sau nu doriți să vă lipsiți de noi actualizări? Nicio problemă cu acordurile noastre-cadru.

Ce înseamnă automatizarea vânzărilor?

De obicei, în procesul de vânzare sunt implicate mai multe aplicații. Contactarea potențialilor clienților se poate face prin e-mail, folosind un formular de pe site-ul afacerii sau prin telefon. Este esențial să ți evidența acestor lead-uri și solicitări fără a pierde datele obținute. Prin urmare, primul pas pentru un proces de vâzări automatizat de succes este să îți optimizezi comunicarea cu clienții.

Experiență

Experiența noastră în automatizare și digitalizare ne permite să folosim o mare varietate de instrumente, cu ajutorul cărora creăm infrastructura ideală modelului tău de afacere.

Proiecte

Cu suportul nostru premium, ne vei avea mereu aproape. Chiar și după implementarea proiectului, îți stăm la dispoziție în orice moment.

Individualitate

Automatizarea vânzărilor este specifică, fie că este complet, parțial standardizată sau complet personalizată.

Exemple de automatizări ale vânzărilor

Vânzările sunt un domeniu omniprezent indiferent de industrie, dimensiune sau model de afacere. Implementarea lor însă, este de cele mai multe ori specifică sau personalizată. Fie că este vorba de discuții la fața locului, de negocieri lungi, de convorbiri telefonice punctuale sau de interogarea a numeroși factori înainte de încheierea unui contract de succes: drumul poate fi lung și anevoios.  

Scurtează-l cu ajutorul automatizării.

Pipedrive

Pipedrive este un sistem CRM care acționează în Cloud și are o varietate de funcții: managementul clienților, comunicare, raportare și integrare. Ține cu ușurință evidența lead-urilor și a clienților. Pipedrive poate fi integrat în procesul de vânzări, astfel încât să ai toate informațiile relevante într-un singur loc.

Hubspot

Hubspot este un CRM modular care oferă mai multe extensii al managementului clasic al relațiilor cu clienții: Marketing, Vânzări, Servicii și CMS pot fi integrate pentru ca afacerea ta să crească. De asemenea, putem integra Hubspot în procesul de vânzări în diverse moduri obținând maximul de la acest CRM.

Microsoft365 or GSuite

Fie că este vorba de Microsoft sau de Google, nimic nu funcționează fără un software de afaceri complet. E-mailurile sunt adesea principalul canal de comunicare cu clienții, de aceea le integrăm și în automatizarea vânzărilor tale. De exemplu, putem trimite e-mailuri perfect adaptate și personalizate, în funcție de locul pe care îl ocupă clientul în funnel-ul de vânzare specific afacerii tale. 

Make.com

Make este o platformă care ne permite să aducem automatizarea la un alt nivel. Având o interfață modulară, putem să cartografiem, să modelăm și să automatizăm procese specifice, indiferent de complexitatea afacerii. Conectând sute de aplicații, adăugând condiții și funcții speciale, cuplând datele între aplicații, creăm automatizarea perfectă a vânzărilor tale.

Zapier

Zapier ne ajută, să transformăm în realitate traseele automate ale clienților. Această platforma low-code suportă peste 3.000 de aplicații Cloud, pe care le folosim pentru a crea un flux de date automatizat, interconectat.

Totul este posibil: funcții disponibile pentru automatizarea afacerii tale
De ce automatizarea vânzărilor cu makeitfuture?

Ce înțelegem prin "automatizarea vânzărilor"?

Prin automatizarea vânzărilor nu înțelegem altceva decât faptul că pâlnia de vânzări este susținută în mod optim și cartografiată digital de la primul contact până la comanda finală a clientului și retenția acestuia pe termen lung. Pentru acest proces sunt utilizate de obicei numeroase aplicații cum ar fi e-mailurile sau un CRM. Însă, în loc să pierdem mult timp cu colectarea datelor și să scriem mereu aceleași e-mailuri, putem automatiza aceste activități auxiliare. În acest fel, câștigăm mai mult timp pentru o abordare cuprinzătoare a clienților, pentru reținerea și consilierea perfectă a clienților și pentru dezvoltarea de noi canale de vânzări.

Ce aplicații pot conecta?

Noi permitem conectarea a mii de aplicații: Indiferent dacă este vorba de CRM (de ex. Hubspot sau Pipedrive), e-mailuri (de ex. GMail sau Outlook), contabilitate (de ex. Quickbooks / Business Central) sau furnizori de servicii de plată precum Stripe, suntem capabili să integrăm toate aceste procese cu succes.

Sunt procesele mele compatibile cu automatizarea?

În opinia noastră, nu are sens să automatizăm un proces ineficient. De aceea, primul pas în cadrul serviciilor noastre este să analizăm împreună procesele existente și să descoperim potențialul de îmbunătățire. Odată ce acest lucru a fost implementat, putem afirma cu tărie că aproape orice proces poate fi automatizat.

Care sunt costurile de automatizare?

Domeniul de aplicare al proiectului depinde în mare măsură de nevoile specifice afacerii, cerințele individuale și de aplicațiile existente. De aceea, este dificil să estimăm efortul financiar în avans. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă facem o ofertă individuală în urma unei consultanțe gratuite.

Ce sunt Zapier și Make.com?

Atât Zapier, cât și Make.com sunt așa-numitele instrumente iPaaS. Acestea oferă o platformă centrală pe care putem conecta aplicațiile folosite de afacerea ta. În acest fel, datele sunt transferate în conformitate cu specificațiile existente, iar procesele implementate se vor derula automat.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.