Inițierea companiei tale în Lumea Automatizării

Descoperă potențialul automatizării cu Pachetul Start Automatizare

Profită de beneficiile inovației la fiecare pas, uită de munca manuală și concentrează-te pe ceea ce contează.

pachet digitalizare IMM

Pachet Start Automatizare

Doar pentru clienți noi

Pachetul este valabil o singură dată, pentru fiecare client nou.

Automatizarea unui singur proces

Pachetul include automatizarea unui singur proces din cadrul companiei.

Costuri fixe

Prețul pachetului este fix, respectiv 300 EUR + TVA

Pachetul nu poate fi achiziționat în avans. Este necesară o întâlnire prealabilă de explorare, pentru a ne asigura că cerința ta respectă termenii și condițiile ofertei.

Termeni și condiții

Pachetul este valabil doar pentru clienții noi
Un client poate beneficia de acest pachet doar o dată
Platforma de automatizare utilizată este Make.com
Acest pachet este destinat exclusiv automatizării
Procesul dezvoltat poate conține doar integrări cu platformele care sunt deja disponibile pe Make.com și folosește module standard, nu tipul "Make An API Call".
Scopul trebuie să fie clar de la început și nu poate fi schimbat pe parcursul dezvoltării
Clientul este responsabil pentru furnizarea tuturor conturilor și a accesului la acestea
Pachetul nu va acoperi fluxuri de lucru de automatizare complexe, sau foarte personalizate
Pachetul nu include niciun serviciu de suport sau mentenanță post-implementare
Plata se face în avans, după apelul de vânzări/explorare și după ce suntem siguri că putem realiza acest lucru în timpul disponibil
Ne rezervăm dreptul de a revizui scopul, de a solicita o prelungire sau de a respinge proiectul

Exemple de automatizare procese

01. Generare automată a facturilor

Preluarea datelor relevante, precum produsele sau serviciile furnizate, prețurile și informațiile despre client și generarea automată a facturilor în software-ul folosit.

06. Automatizarea procesului de expediere de colete

Gestionază în mod automat toate aspectele legate de trimiterea și livrarea coletelor. Acest proces include generarea automată a etichetelor de transport, selectarea transportatorilor, programarea transportului și urmărirea automată a stării coletelor.

05. Automatizarea procesului de postare pe rețele sociale

Implică folosirea unor aplicații sau servicii specializate care permit programarea și publicarea automat a conținut pe platformele de social media, precum Facebook, Twitter sau Instagram. Setează ora și data la care dorești să fie publicate postările, iar aplicația le va posta automat.

02. Adăugarea automată a contactelor în CRM

Colectarea automată a informațiilor despre potențiali clienți din surse diverse, precum formulare sau e-mailuri și introducerea lor în baza de date.

03. Notificări automate a clienților

Trimiterea mesajelor sau alertor către clienți, programate sau declanșate de anumite evenimente, cum ar fi confirmarea unei comenzi, anunțarea unor promoții, scadența facturilor, etc.

04. Gestionarea automată a stocurilor și comenzilor

Atunci când stocurile ating anumite praguri sau când comenzile sunt plasate de către clienți, sistemul generează și procesează comenzile corespunzătoare asigurând o gestionare eficientă și precisă a inventarului.

Acestea sunt doar câteva exemple de digitalizare și automatizare procese de afaceri, însă este important să programezi o întâlnire de explorare cu un specialist pentru a evalua toate activitățile din cadrul organizației tale și a identifica potențialele oportunități de automatizare.

Beneficii digitalizare și automatizare procese

Generarea automată a facturilor
 • Eficiență îmbunătățită: facturile pot fi generate rapid.
 • Reducerea erorilor umane: asigură corectitudinea datelor și a calculelor.
 • Economisirea timpului: alocă mai mult timp activităților importante.
Adăugarea automată a contactelor în CRM
 • Îmbunătățirea calității relațiilor cu clienții: oferă o experiență personalizată și relevantă clienților tăi șî crește nivelul satisfacției clienților.
 • Răspuns rapid la oportunități: identifică rapid oportunitățile de afaceri și reacționează prompt la acestea.
 • Monitorizarea mai bună a interacțiunilor: urmărește istoricul comunicării și ia decizii mai informate pe baza interacțiunilor precedente cu clientul.
Notificări automate a clienților
 • Reducerea întârzierilor în plăți: amintește clienților despre facturi scadente sau informează-i despre statusul comenzilor lor.
 • Creșterea eficienței marketingului: programează notificările pentru a ajunge în momentele optime la clienți, în funcție de traseul lor în funnel.
 • Îmbunătățirea satisfacției clienților: furnizează informații relevante și stabilește o comunicare mai eficientă.
Gestionarea automată a stocurilor și comenzilor
 • Optimizarea stocurilor: monitorizează constant nivelurile de stoc și generează alerte atunci când acestea se apropie de limita minimă sau maximă.
 • Reducerea costurilor: redu costurile legate de depozitare, manipulare și gestionare a stocurilor excesive sau nefolosite.
 • Adaptarea la cerere: analizează tendințele de cumpărare și ajustează stocurile și comenzile în consecință. Răspunde mai bine cerințelor pieței și să evită surplusurile sau deficitele de stoc.
Automatizarea procesului de postare pe rețelele sociale
 • Consistență și frecvență: programează constant și regulat postările, menține prezența activă pe rețelele sociale și atrage audiența dorită.
 • Planificare strategică: Specialiștii de marketing pot crea și programa conținut pe termen lung, permițându-le să planifice și să implementeze strategii de social media cu mai multă atenție la detalii și mai multă coerență.
 • Creșterea conștientizării și a vizibilității: Prin postarea regulată și consistentă, companiile pot crește conștientizarea brandului și își pot îmbunătăți vizibilitatea pe rețelele sociale.
Automatizarea procesului de expediere de colete
 • Eficiență sporită: Gestionează rapid și precis expedițiile, reducând timpul și efortul necesar pentru generarea etichetelor de transport și programarea livrărilor.
 • Creșterea satisfacției clienților: Expediții mai rapide și mai precise conduc la o experiență mai bună pentru clienți, consolidând relațiile de afaceri și creând loialitate față de brand.
 • Gestionarea mai ușoară a volumelor mari: Automatizarea permite gestionarea eficientă a unor volume mari de comenzi și colete, fără a crește semnificativ necesarul de resurse umane.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.