Creați automat contracte, oferte sau documente

Simplifică elaborarea documentelor cu ajutorul automatizării

Costuri de administrare reduse
Procese de afaceri simplificate și optimizate
Creștere prin scalare
Disponibilitatea documentelor importante oriunde, oricând
create automată de contracte, automatizare documente
Particularitate și eficiență combinate
Echilibru perfect

În loc să alegeți între crearea de documente particulare și elaborare eficientă, optează pentru amândouă.

Viteză

În loc să pierzi ore întregi pentru a crea documente oficiale, o poți face în doar câteva secunde.

Calitate

Documentele automatizate asigură o calitate constantă, respectând referințele impuse de utilizator.

Cum automatizăm documentele?

Există adesea documente care trebuie să fie în format PDF și care, în principiu, conțin aceleași informații: formulare pentru clienți în care se schimbă doar numele și adresa, analize de calitate prelucrate pe baza aceleiași liste de verificare sau chestionare și formulare care sunt evaluate. În loc să creăm manual PDF-uri noi, individuale, pentru aceste procese recurente, putem automatiza aceste PDF-uri și economisi mult timp.

Contracte

Contractele pot fi atât create cât și în trimise automat pentru semnătura digitală, în format PDF.

Formuare

În loc să evaluăm manual informațiile din formulare sau sondaje, putem colecta, procesa și afișa automat răspunsurile într-un raport concis.

Rapoarte

Rapoartele unui program fix sunt cel mai ușor de generat. Însă rapoartele de proiect sau de vânzări sunt mai complexe. Automatizarea simplifică acest proces, oferind o imagine de ansamblu rapid și corect.

Iată cum funcționează

Automatizarea contractelor și a documentelor înseamnă conectarea proceselor și a aplicațiilor. Cu doar câteva clickuri, se creează documente importante, se solicită informații și se obțin semnături. Noi conectăm toate programele și instrumentele relevante, astfel încât toate datele să fie întotdeauna actualizate.

Baze de date

Numele, adresele, informații fiscale ale clienților sau orice alte informații relevante pentru documentele utilizate, se pot gestiona într-o singură bază de date. Prin automatizare ne putem asigura că toate datele se sincronizează în toate aplicațiile folosite pentru generarea de documente.

CRM

Fie că este vorba de o bază de date, sau de un software pentru gestionarea relațiilor cu clienții, prin automatizare, putem să extragem informațiile necesare proceselor de generare documente automate. 

Semnături

Există numeroase aplicații pentru semnarea digitală a documentelor dumneavoastră: Docusign, Eversign, Adobe și multe altele ce ne permit să trimitem automat documentele pentru semnare.

Make

Make este platforma care ne ajută sa conectăm toate aplicațiile relevante pentru a ne asigura că se face schimbul de date rapid și corect.

Totul este posibil: funcții disponibile pentru automatizarea documentelor
De ce să automatizați documentele cu makeitfuture?

Ce aplicații pot conecta?

Permitem conectarea a mii de aplicații precum Google Drive, Office 365, Docusign, Eversign, Stripe și multe altele. Vom fi bucuroși să clarificăm dacă aplicațiile pe care le folosiți sunt compatibile, în cadrul unei consultații inițiale gratuite.

Pot să îmi automatizez toate procesele?

Te consiliem punctual în funcție de necesitățile și cerințele afacerii tale. Acest lucru include și verificarea infrastructurii proceselor existente. Împreună vom stabili apoi care este metoda de digitalizare și automatizare potrivită planurilor tale de viitor.

Sunt procesele mele compatibile cu automatizarea?

În opinia noastră, nu are sens să automatizăm un proces ineficient. De aceea, primul pas în cadrul serviciilor noastre este să analizăm împreună procesele existente și să descoperim potențialul de îmbunătățire. Odată ce acest lucru a fost implementat, putem afirma cu tărie că aproape orice proces poate fi automatizat.

Care sunt costurile de automatizare?

Domeniul de aplicare al proiectului depinde în mare măsură de nevoile specifice afacerii, cerințele individuale și de aplicațiile existente. De aceea, este dificil să estimăm efortul financiar în avans. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă facem o ofertă individuală în urma unei consultanțe gratuite.

Ce sunt Zapier și Make.com?

Atât Zapier, cât și Make.com sunt așa-numitele instrumente iPaaS. Acestea oferă o platformă centrală pe care putem conecta aplicațiile folosite de afacerea ta. În acest fel, datele sunt transferate în conformitate cu specificațiile existente, iar procesele implementate se vor derula automat.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.