n8n Suport
n8n România: furnizor de servicii și implementare automatizări

Crează procese unice prin automatizarea modulară în Cloud, cu ajutorul primului și singurul instrument open source care îți permite să îți găzduiești singur automatizările.

Automatizare digitalizare cu n8n
n8n

Automatizarea în cloud cu n8n: Renunțăi la copy/paste-ul interminabil și lasă roboții să execute toate procesele recurente. Cu n8n implementăm soluții inovatoare pentru sarcinile care necesită mult timp.

Aplicații

Integrare în toate aplicațiile pe care le folosești deja. Cu ajutorul platformei low-code n8n, vă integrăm aplicațiile și creăm procese de afaceri automatizate, fără întreruperi sau bătăi de cap.

Prelungire

n8n este singurul instrument iPaaS de acest tip care este open source și are licență de cod echitabil. În acest fel extindem platforma cu cerințele specifice business-ului tău.

Complexitate

Utilizând o interfață modulară cu funcții de declanșare multiple, putem modela chiar și cele mai complexe procese. În acest fel, implementăm exact soluția de care afacerea ta are nevoie.

Integrare experti n8n
INTEGREAZĂ ACUM
De ce este n8n special?
n8n iPaaS
  • No Code & Low code
  • Open source tool
No Code & Low code
n8n pentru platformele low-code

n8n este o platformă low-code, care face ca automatizarea să devină realitate pentru oricine, având un nivel de programare redus sau inexistent. Aplicațiile pe care le folosiți sunt legate într-o perspectivă modulară și fac schimb automat de date. De la Office365 la Hubspot și GSuite, totul este inclus. Acestea pot fi suplimentate cu protocoale HTTP, webhooks, JavaScript sau HTML.

Open source tool
n8n este "Open-Source"

n8n urmărește un model deschis, cu licență de cod echitabil, care este deja disponibil pentru alte programe, dar care este unic în lumea iPaaS. Datorită codului sursă accesibil, vă putem extinde integrările într-un mod țintit, bazându-ne pe sprijinul extins al comunității. Automatizările pot fi găzduite pe serverele companiei voastre sau servere private.

De ce n8n cu makeitfuture?

Experiența și satisfacția clienților

n8n oferă o interfață modulară și numeroase opțiuni de integrare a aplicațiilor și proceselor afacerii tale. makeitfuture oferă implementare și consultanță dar și mulți ani de experiență în automatizarea proceselor și asistență premium. În acest fel ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate din implementarea n8n în procesele companiei tale.

Pot să găzduiesc n8n eu însumi?

Sigur că da! n8n este singurul instrument de acest gen care se bazează pe o sursă deschisă. Acest lucru înseamnă că poți găzdui n8n pe orice server dorești, beneficiind de un nivel maxim de securitate și personalizare.

Trebuie să găzduiesc singur n8n?

Nu neapărat. Cu n8n.cloud, instrumentul german iPaaS oferă posibilitatea de a utiliza n8n în cloud în mod normal, implicit integrarea proceselor. Acest lucru nu numai că economisește întreținerea și asistența, dar este flexibil și extrem de scalabil. Prin urmare, atunci când găzduirea pe un server fizic nu este o opțiune îndeajuns de sigură, sfătuim întotdeauna automatizarea bazată pe cloud.

Trebuie să fiu capabil să codez pentru n8n?

Totul depinde! n8n permite multe opțiuni de automatizare fără niciun cod. Vizualizarea intuitivă facilitează conectarea aplicațiilor și păstrarea unei imagini de ansamblu. Cu toate acestea, adăugarea de cod este benefică în multe locuri. Pentru aceasta se utilizează Webhooks, JSON sau JavaScript. În calitate de profesioniști în automatizare, makeitfuture vă va ajuta în această etapă.

Alte avantaje

✓ Exportarea procesele ca fișier JSON

✓ Dezvoltarea rapidă de extensii

✓ Declanșare multiplă și din diferite puncte a proceselor

✓ Asistență premium după finalizarea proiectului cu makeitfuture

n8n.cloud pentru procesele afacerii tale

01

Integrează procesele scalabil și fără probleme

Automatizarea proceselor în n8n crește odată cu afacerea ta și se adaptează în mod flexibil la schimbările pieței. Integrări durabile și puternice cu n8n.

02

Scalează-ți afacerea cu integrări modulare

Indiferent de situație, integrările proceselor cresc odată cu afacerea ta. Adaptarea la noi cerințe și procese nu reprezintă o problemă datorită dezvoltărilor modulare din n8n.

03

Experimentează securitatea prin intermediul codului sursă deschis

Putem de asemenea, să modelăm procese complexe datorită unei vizualizări modulare cu funcție multitrigger. Astfel, realizăm exact soluția potrivită nevoilor tale.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.