Studii de caz bazate pe proiecte reale

Găsește inspirație în exemplele noastre de automatizare și află cum alte companii au beneficiat de puterea soluțiilor no code pentru eficientizarea proceselor de afaceri. 

Descoperă posibilitățile infinite de automatizare prin intermediul studiilor de caz bazate pe proiecte reale.

Automatizare cu Make pentru identificarea potențialelor dispute dintre Apaleo si Booking

Gestionarea mai multor proprietăți pe Booking.com poate fi o provocare, mai ales când încerci să compari rapoartele rezervărilor între multiple platforme. În acest studiu de caz, vă vom arăta cum am creat o automatizare care verifică încrucișat procesul rapoartelor rezervărilor pe Apaleo cu rapoartele Booking.com, implementând-o cu succes pentru doi clienți din Belgia. 

Sincronizare magazin online Opencart cu Avex, Oblio și Cargus

În acest studiu de caz demonstrăm cum am eliminat în totalitate munca manuală de gestionare a unui magazin online de dropshipping. Clientul, un start-up ce comercializează produse de detailing auto avea nevoie de automatizarea proceselor de comandă, livrare și facturare, pentru a se concentra pe alte aspecte ale afacerii sale. Astfel, am folosit platforme precum OpenCart, Oblio, Cargus și Avex, pentru a crea o soluție atotcuprinzătoare.

Sincronizare de produse între magazin woocommerce și Decathlon marketplace

Noul marketplace Decathlon este o oportunitate excelentă pentru proprietarii de magazine online să își mărească accesul la o nouă plajă de clienți. Însă, integrarea și sincronizarea datelor de pe magazin spre Decathlon, nu este mereu o procedură ușoară. În acest articol, vă prezentăm cum am reușit să rezolvăm această problemă, pentru clientul nostru - un magazin de woocommerce din România.

Aplicația de servicii de curățenie ce integrează vânzări, administrare și interfață client

Patru aplicații într-una. În acest articol, descoperim cum am reușit să rezolvăm problemele operaționale și de management pentru clientul nostru, precum și să creștem eficiența afacerii prin crearea unei soluții digitale cuprinzătoare

Cum am folosit Bubble pentru a crea și dezvolta un MVP de la A la Z

În acest case-study, vă vom arăta cum utilizat Bubble pentru a crea un proof-of-concept pentru un produs digital de management al construcțiilor. Cu ajutorul soluțiilor no-code, am dezvoltat o aplicație desktop îndeajuns de capabilă pentru a atrage investitori și a oferi clienților noștri o nouă oportunitate de business. 

Puterea Aplicațiilor - Crearea unui Imperiu de Poker în Timp Record

Aceasta este povestea a doi jucători de poker ambițioși, din Cluj-Napoca care au reușit să creeze un imperiu de cluburi de poker în timp record. Cu ajutorul aplicației GoPoker pe care am creat-o împreună, clienții noștri au câștigat titlul de Cel Mai Bun Club de Poker din România în 2023.

  • 1
  • 2

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.