Microsoft Power Automate
Automatizează procesele în cloud-ul Microsoft ™.

Cu Microsoft Power Automate, poți crea conexiuni securizate între datele interne și serviciile bazate în cloud, astfel încât să profiți la maximum de puterea datelor.

Integrează Microsoft Power Automate
Power Automate

Automatizarea proceselor cu Microsoft Power Automate. Descoperă o modalitate mai bună de a îți gestiona afacerea prin automatizarea digitală și robotică a proceselor.

Sporește productivitatea

Construiește fluxuri de lucru care economisesc timp. De la sarcini individuale la sisteme complexe, integrarea este fără cusur, prin sute de conexiuni sigure.

Automatizare pentru toată lumea

Power Automate permite tuturor utilizatorilor să creeze fluxuri de lucru sigure, fără să fie nevoie de experientă de programare. Garantăm servicii de prevenire a pierderilor de date, de gestionare a identității și a accesului, bazate în cloud. makeitfuture este alături de voi la fiecare pas.

Crește profitul și oportunitățile

Automatizează sarcinile manuale și consumatoare de timp cu ajutorul funcțiilor de inteligență artificială încorporate, astfel încât să ai mai mult timp pentru sarcinile strategice și complexe.

de ce să utilizezi Microsoft Power Automate
INTEGREAZĂ ACUM
Puterea Cloud
Partener Microsoft Power Automate
  • Licență
  • Cloud
Licență
Totul într-o singură licență

Power Automate este inclus în licența Office356. Cu alte cuvinte, este posibil să fi plătit pentru acest instrument cu mult timp în urmă, fără a-l utiliza. Pentru mediul Microsoft, Power Automate oferă cele mai cuprinzătoare opțiuni de integrare. Prin urmare, este deosebit de potrivit pentru companiile care sunt aproape exclusiv la ele acasă în cloud-ul Microsoft. Numeroasele funcții și filtre permit realizarea unor automatizări simple dar și complexe.

Cloud
Puterea Cloud

Power Automate este instrumentul de automatizare în cloud oferit de Microsoft. Prin urmare, este specializat în mediul Office365. Acest lucru înseamnă că atât orice aplicație Microsoft, cât și multe alte instrumente, precum Twitter, GSuite sau Youtube, pot fi automatizate în cloud. Adițional, deoarece produsele Microsoft Office sunt foarte răspândite în companii, este posibilă automatizarea individuală și direcționată.

De ce Power Automate cu makeitfuture?

Experiența și satisfacția clienților

În calitate de partener Microsoft, ajutăm companiile să lucreze cu succes în cloud-ul Office365. Iar în calitate de expert certificat pentru procese de afaceri, proiectăm trasee digitale de succes pentru clienții afacerii tale.

Conectează Power Automate

Conectează fluxurile de lucru cu sute de surse de date prin intermediul vastei biblioteci de conectori Common Data Service - conectează cu ușurință datele într-o singură aplicație, în timp ce accesezi valoroase informații și extinzi funcțiile suitelor Office 365, Dynamics 365 și Azure.

Creșterea eficienței

Power Automate stimulează transformarea afacerii tale.

Descoperă cum au reușit companiile să își reducă costurile de dezvoltare și să își crească eficiența cu Microsoft Power Automate și Power Apps în acest studiu comandat de Total Economic Impact ™. Procesele automatizate au crescut ROI cu 362% în trei ani. Costul de dezvoltare a aplicațiilor a putut fi redus cu 70%, iar eficiența proceselor de afaceri s-a îmbunătățit cu 15% în al treilea an.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.