Crează o experiență unică pentru clienții agenției tale

Crește-ți afacerea și crează o experiență personalizată pentru clienții tăi prin intermediul serviciilor noastre de automatizare

Timp administrativ salvat
Plus-valoare adusă afacerii
Eficientizarea proceselor de business
Inovare și durabilitate
automatizare agenție PR, HR, marketing, turism
Dezvoltă-ți agenția cu ajutorul automatizării noastre
Creștere prin scalare

Fie că ai o agenție de PR, HR, marketing sau turism, prin dezvoltările noastre modulare, creăm soluții personalizate, pe termen lung, care cresc odată cu afacerea ta.

Standardizare specifică afacerii tale

Așa cum fiecare agenție este diferită, la fel este și fiecare proces de integrare. Datorită experienței noastre de implementare a numeroase proiecte în domeniu, beneficiezi de cele mai bune practici și instrumente pentru procesele specifice agenției tale.

Integrare continuă

Integrăm cu ușurință o varietate de instrumente de automatizare, optimizând astfel procesele recurente ale agenției tale.

Comandă

Facturile pot ajunge prin mai multe canale de comunicare: Prin e-mail, prin poștă sau prin fax. Prin integrarea automatizării, putem să scanăm toate facturile indiferent de forma lor și apoi să le încărcăm în contabilitate. Astfel, haosul facturilor este de domeniul trecutului.


Proiecte

Munca pe bază de proiect necesită un alt tip de gestionare a orelor pontate. O citire automată a orelor de lucru și o conversie a lor în forma unei facturi conforme din punct de vedere legal ar fi ideală, nu-i așa? Iată încă un lucru ce poate deveni posibil cu ajutorul automatizării.

Gestionarea datelor

Datele clienților tăi sunt probabil stocate în diferite aplicații: Contabilitate, CRM, Excell, aplicația de newsletter, etc. Prin urmare, este esențial ca aceste date să fie identice în toate aceste aplicații, astfel încât să nu apară erori în gestionarea contactelor. Prin automatizare, conectăm toate instrumentele utilizate și eliminând nevoia de modificare manuală a datelor.

Exemple de automatizări

Un client face o programare iar un e-mail este trimis automat. După ce programarea este acceptată, clientul primește un document pe care trebuie să-l completeze înainte de programare. Profilul clientului este astfel creat în instrumentul CRM. Apoi clientul primește contractul, termenii și condițiile. După ce documentele sunt semnate, proiectul începe. Toate aceste acțiuni se generează în mod automat. Nici un angajat nu trebuie să preia aceste sarcini ce în mod normal ar fi consumat timp valoros. 

Datele clienților sunt introduse în toate aplicațiile. În eventualitatea în care adresa de facturare a unui client necesită actualizare, în loc să schimbi fiecare fișier creat în diferitele aplicații, schimbi adresa o singură dată iar datele sunt actualizate automat în toate aplicațiile în care clientul este introdus.

Aceste simple exemple ne oferă o perspectivă asupra puterii automatizării de a elibera utilizatorul de sarcini monotone și îi eliberează timp pentru activitățile care adaugă cu adevărat valoare afacerii sale.

exemple automatizari agentii

Întrebări și Răspunsuri.

Ce înțelegi prin "automatizarea agenției"?

Pe scurt, automatizarea agenției înseamnă că activitățile administrative din compania ta sunt simplificate și optimizate. Aplicațiile care sunt utilizate, cum ar fi e-mailurile sau CRM-ul, sunt strâns legate și împărtășesc aceleași date. Astfel, datele clienților sunt administrate, proiectele sunt gestionate, iar facturile și ofertele sunt create și transmise prin diverse canale de comunicare. Dacă agenția ta este automatizată, aplicațiile implementate stabilesc conexiuni care transferă automat datele relevante.

Ce este Zapier și Make.com?

Atât Zapier, cât și Make.com sunt așa-numitele instrumente iPaaS. Acestea oferă o platformă centrală pe care putem conecta aplicațiile pe care le folosesți deja și încorporează funcții sau filtre pentru a ușura fluxirile de lucru. În acest fel, datele sunt transferate în conformitate cu specificațiile dorite, iar procesele afacerii tale se desfășoară automat.

Ce aplicații pot conecta?

Permitem conectarea a mii de aplicații precum GSuite, Office 365, Dropbox, Hubspot, Pipedrive, Monday, Plutio, Podio, Slack, Airtable și multe altele. Suntem bucuroși să clarificăm dacă aplicațiile pe care le folosești deja sunt compatibile sau nu, în cadrul unei discuții preliminare gratuite.

Sunt procesele mele potrivite pentru integrare?

În opinia noastră, nu are sens să automatizăm un proces ineficient. De aceea, primul pas în cadrul serviciilor noastre este să analizăm împreună procesele existente și să descoperim potențialul de îmbunătățire. Odată ce acest lucru a fost implementat, putem afirma cu tărie că aproape orice proces poate fi automatizat.

Costuri?

Domeniul de aplicare al proiectului depinde în mare măsură de nevoile specifice afacerii, cerințele individuale și de aplicațiile existente. De aceea, este dificil să estimăm efortul financiar în avans. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă facem o ofertă individuală în urma unei consultanțe gratuite.

Ce se întâmplă cu angajații mei?

Credem că digitalizarea și automatizarea nu pot funcționa fără sprijinul angajaților dumneavoastră. De aceea, le recomandăm întotdeauna clienților noștri să afle care sunt punctele forte și punctele slabe ale forței de muncă în domeniul digital. Nimeni nu ar trebui să fie înlocuit de noile tehnologii, ci mai degrabă ar putea să le folosească în avantajul lor.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.