Crează o experiență unică pentru noii angajați

Oferă-le angajaților tot ce e mai bun încă de la început, prin automatizarea procesului de onboarding.

Reducerea costurilor de administrare
Implicarea sporită a angajaților
Optimizarea procesului de instruire
Disponibilitatea tuturor documentelelor importante
automatizare departament HR onboarding
Combină onboarding-ul și eficiența
Informarea noilor angajați

Toate documentele importante sunt transpuse în format digital. Poți să semnezi prompt și integral, fără să uiți de nimic.

Menținerea unei etici de muncă înalte și constante

Datorită unui proces de onboarding standardizat și automatizat, formarea noilor angajați este un succes de fiecare dată.

Familiarizea-ză angajații cu valorile companiei

Onboarding-ul este prima etapă după angajare, în care noii angajați au contact cu valorile aplicate ale companiei tale. Automatizarea permite ca aceste valori să fie transpuse în toate mesajele și canalele de comunicare folosite în procesul de inițiere.

4 factori de succes pentru o integrare reușită a angajaților

01
Formal

Actele sunt formal cele mai importante. Furnizarea documentelor potrivite la momentul potrivit nu este o problemă datorită automatizării procesului de integrare.

02
obligatoriu

Scopul este de a lega încă de la început personalul pe care îl căutați de mult timp de companie. Acest lucru este susținut de călătorii fiabile și optimizate ale angajaților

03
Valori

Valorile companiei dumneavoastră modelează întreaga echipă. Cu ajutorul automatizării, este posibil să transmiteți acest lucru din timp și să îl faceți pe noul membru al echipei să se simtă bine.

04
Satisfacție

Satisfacția nu este o coincidență: Dacă onboarding-ul este organizat în mod optim, noii angajați încep cu succes și sunt mulțumiți imediat.

Ce înseamnă automatizarea procesului de onboarding a angajaților?

Integrarea noilor membri ai echipei este o sarcină cu care se confruntă fiecare companie la un moment dat. Asigurați-vă că oferiți o imagine pozitivă a companiei încă de la început. Concentrați-vă mai puțin pe pregătirea documentelor necesare și mai mult pe primirea noului angajat într-o manieră prietenoasă. Automatizați procesul de integrare a angajaților și reduceți la minimum numărul de documente și formalități. Concentrați-vă pe inițierea profesională și socială și oferiți o experiență primitoare încă de la început.

Experiență

Prin activitatea noastră ca agenție de digitalizare, suntem familiarizați cu o mare varietate de instrumente și, astfel, găsim infrastructura perfectă pentru particularitățile companiei tale.

Suport Premium

Cu sprijinul nostru premium, nu veți fi niciodată singuri. Chiar și după implementarea cu succes, vă stăm la dispoziție în orice moment.

Individualitate

Automatizarea procesului de onboarding este specifică fiecărei companii, fie că este complet, parțial standardizată sau personalizată.

Cum funcționează automatizarea onboardingului?

Automatizarea procesului de onboarding a angajaților înseamnă interconectarea proceselor. Cu doar câteva clicuri, se creează documente importante, se solicită informații și se obțin semnături. Noi conectăm onboarding-ul cu toate canalele relevante, cum ar fi site-ul web și e-mailurile, ținem angajații la curent, îi informăm despre etapele ulterioare, colectăm toate datele necesare și le punem la dispoziția persoanelor relevante, cum ar fi HR, consilierii fiscali și angajații. Prin automatizarea onboarding-ului, nu numai că vă asigurați că nu se uită sau se pierd documente importante, dar economisiți și timp administrativ care poate fi folosit mult mai bine în altă parte: o inițiere profesională și socială de succes.

Putem spune că onboarding-ul automatizat atrage cu sine angajați mai mulțumiți.

Website

Fie că este vorba de WordPress, Webflow sau un alt CMS, site-ul dvs. este primul punct de contact pentru mulți candidați. De aceea, îl integrăm în întregul proces de integrare.

Email

Mesajele de e-mail prin Outlook sau Gmail reprezintă principalul canal de comunicare pentru documente și informații. Noul membru al echipei nu numai că va primi automat toate documentele prin e-mail, dar va primi și actualizări regulate relevante.

Baza de date

Bineînțeles, toate informațiile trebuie să fie stocate undeva. De aceea, o bază de date, cum ar fi Airtable, este esențială. Astfel ne asigurăm că toate datele sunt disponibile într-un mod sigur și flexibil.

Semnături digitale

Semnarea contractului - momentul adevărului. Noi punem la dispoziția angajaților și a managerilor de resurse umane contractul și alte documente relevante, rapid și într-un mod sigur din punct de vedere juridic. În acest fel, contractele pot fi încheiate indiferent de locație și de timp.

Conectarea la software-ul de resurse umane

Poate că folosiți deja un software care vă sprijină departamentuil de resurse umane în multe procese administrative,cum ar fi Personio. Bineînțeles, la cerere, putem integra și această aplicație sau altele similare în automatizare, astfel încât toate datele să fie disponibile în noul proces de onboarding.

Totul este posibil: funcții disponibile pentru automatizarea onboarding-ului
De ce să automatizați documentele cu makeitfuture?

Ce aplicații pot conecta?

Permitem conectarea a mii de aplicații precum Google Drive, Office 365, Docusign, Eversign, Stripe și multe altele. Vom fi bucuroși să clarificăm dacă aplicațiile pe care le folosiți sunt compatibile, în cadrul unei consultații inițiale gratuite.

Pot să îmi automatizez toate procesele?

Te consiliem punctual în funcție de necesitățile și cerințele afacerii tale. Acest lucru include și verificarea infrastructurii proceselor existente. Împreună vom stabili apoi care este metoda de digitalizare și automatizare potrivită planurilor tale de viitor.

Sunt procesele mele compatibile cu automatizarea?

În opinia noastră, nu are sens să automatizăm un proces ineficient. De aceea, primul pas în cadrul serviciilor noastre este să analizăm împreună procesele existente și să descoperim potențialul de îmbunătățire. Odată ce acest lucru a fost implementat, putem afirma cu tărie că aproape orice proces poate fi automatizat.

Care sunt costurile de automatizare?

Domeniul de aplicare al proiectului depinde în mare măsură de nevoile specifice afacerii, cerințele individuale și de aplicațiile existente. De aceea, este dificil să estimăm efortul financiar în avans. Cu toate acestea, suntem bucuroși să vă facem o ofertă individuală în urma unei consultanțe gratuite.

Ce sunt Zapier și Make.com?

Atât Zapier, cât și Make.com sunt așa-numitele instrumente iPaaS. Acestea oferă o platformă centrală pe care putem conecta aplicațiile folosite de afacerea ta. În acest fel, datele sunt transferate în conformitate cu specificațiile existente, iar procesele implementate se vor derula automat.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.