Make.com Partener de top
Consultanță, suport și asistență - extinde-ți afacerea eficient.

Make este un instrument puternic, cu funcții unice pentru automatizarea proceselor manuale. Conectează aplicațiile, serviciile și dispozitivele tale preferate. Automatizare complexă cu Make.

Partener oficial Make.com
Make

Automatizarea proceselor cu Make.com în calitate de partener de business: Descoperă oportunități revoluționare de simplifica procesele afacerii tale. Toate acestea oferite de primul partener Make în România. Suntem de asemenea, Make Gold Partner și unul dintre primii 10 parteneri Make la nivel mondial.

Partener Make.com

Make este cea mai cuprinzătoare soluție de automatizare. Make redefinește automatizarea extensivă a muncii, astfel încât angajații să se poată concentra din nou asupra lucrurilor esențiale.

Automatizare 24/7

Make automatizează procesele manuale, monotone. Nu numai că este capabil să conecteze aplicații, dar poate transmite și transforma datele în peste 500 de aplicații, 24/7.

Crează conexiuni

Beneficiază de suport direct pentru cele mai populare aplicații și servicii. Datorită modulelor HTTP / SOAP și JSON, putem conecta aproape orice serviciu web, automatizând astfel toate procesele de cloud și internet din cadrul companiei tale.

Automatizare procese afaceri cu Make
INTEGREAZĂ ACUM

Exemple de automatizare cu Make în diferite domenii

Contabilitate

Deoarece contabilitatea este un proces standardizat și se caracterizează prin procese recurente, acesta este un domeniu ideal pentru automatizare. Utilizatorii pot folosi cu ușurință și alte programe sau instrumente pe lângă software-ul de contabilitate. Automatizarea contabilității, înseamnă reducerea la minimum a efortului pentru întreținerea datelor și procesele manuale.

Prin utilizarea Make, putem integra contabilitatea cu multe alte aplicații utilizate frecvent, de exemplu, e-mailuri, CRM, software pentru e-commerce, ERP sau stocare în cloud:

✓ Transferă automat facturile din e-mailuri către software-ul de contabilitate și locațiile de stocare în cloud

✓ Redu automat timpul de gestiune a proiectului, inclusiv facturarea conformă cu legile aplicate

✓ Modifică și sincronizează datele de bază într-un singur loc, acesând în timp real datele din CRM, marketing, ERP și contabilitate.

Vânzări

Automatizarea vânzărilor vă ajută să creșteți vânzările, să creați loialitate pe termen lung și, astfel, să vă dezvoltați afacerea. Întregul traseu al clientului poate fi integrat perfect, astfel încât să vă puteți implica mai bine potențialii clienții și să îi transformați în clienți mulțumiți. Îmbarcarea clienților, gestionarea datelor, personalizarea traseului clienților - toate aceste etape crează relații strânse și de succes. Și vestea bună este că toate pot fi automatizate.

Optimizând comunicarea cu clienții, ești mereu la zi cu stadiul în care aceștia se află în pe traseul clientului. Integrează CRM-ul cu canalele de comunicare și obține toate informațiile importante pentru a crea procese de vânzări personalizate.

Adaugă acestui proces integrarea clienților cu ajutorul e-mailurilor automate pentru a avea clienți mulțumiți pe termen lung.

E-Commerce

Tot mai multe magazine online înseamnă din ce în ce mai multă concurență pentru afacerile online existente. Prin automatizarea magazinului și a sarcinilor administrative, câștigi mai mult timp pentru a îți crește afacerea, fie că asta înseamnă dezvoltarea de strategii noi, construirea unei relații unice cu clienții sau extinderea portofoliului de produse.

Procesul de comandă, contabilitatea, marketingul - toate acestea se bazează pe date. În loc să le gestionezi manual și să pierzi timp prețios, poți automatiza aproape toate procesele recurente. Pe măsură ce magazinul sau afacerea ta crește, Make și automatizările implementate de noi cresc și ele.

Crează experiențe unice pentru clienți, oferind de exemplu, notificări de expediere cu mesaje sau imagini personalizate.

Automatizează gestiunea stocului în funcție de sezon și cerere și fii întotdeauna pregătit

Pune-ți încrederea într-o soluție integrată în locul unor soluții individuale fragmentate

Marketing

Fie că este vorba de newsletter marketing sau de reclame pentru clienți noi: Este dificil de realizat echilibrul între individualitate și efort redus. În timpurile în care căsuțele de e-mail ale clienților sunt inundate cu reclame, marketingul prin e-mail trebuie să iasă în evidență și să ofere valoare cititorului. Același lucru este valabil și pentru reclamele online, care nu trebuie să se piardă în mulțime. Este exact ceea ce Make realizează prin intermediul automatizării campaniilor de marketing individualizate

Pe baza statutului de client din CRM, potențialii clienții vor primi un newsletter care se potrivește cu adevărat nevoilor lor actuale

Nu mai pierde lead-urile capturate de pagina web a afacerii tale și rulează cu încredere anunțuri de retargetare personalizate care cresc conversia campaniilor.

Oferă publicului țintă experiențe de marketing unice, care să iasă în evidență.

Make.com: Business, avantaje și posibilități
Integrare Make- partener
  • Integrare
  • Procese
Integrare
Profesioniști în automatizare

Make este soluția pentru a reduce timpul dedicat sarcinilor redundante și monotone. Acest lucru este posibil prin conectarea aplicațiilor web utilizate de afacerea ta, prin intermediul așa-numitelor API (interfețe de programare), care permit programelor să comunice între ele. Aproape toate instrumentele cloud poti fi conectate, pentru a îmbunătăți organizarea și productivitatea companiei tale.

Procese
Automatizarea proceselor cu Make

Nenumărate aplicații sunt utilizate zilnic pentru o mare varietate de scopuri: e-mailuri, contabilitate, administrație, ERP, marketing sau comunicare. Toate utilizează același lucru la bază: datele. Iar adesea datele sunt aceleași, cum ar fi informațiile despre clienți. În loc să păstrați mereu aceleași date în aplicații diferite, puteți centraliza și ține evidența lucrurilor cu Make. Make automatizează fluxurile de date și procese întregi de lucru. Astfel, se economisesc ore valoroase în fiecare săptămână, care pot fi folosite pentru a crea plus valoare afacerii tale.

De ce Make.com cu Makeitfuture?

Partener Make.com: Asistență și ajutor

Rolul lui Make este de a vă conecta fără probleme aplicațiile/serviciile, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcini noi în loc să repetați mereu aceleași sarcini. Make funcționează prin conectarea aplicațiilor/serviciilor utilizate deja în companie, prin intermediul modulelor corespunzătoare. makeitfuture creează procese de automatizare utilizând Make, care transferă și transformă automat datele folosite, în locul utilizatorului. Automatizarea acordă atenție noilor date din aplicație / serviciu și conectează diferitele programe astfel încât, la final acestea să execute automat sarcinile definite.

Începeți astăzi cu Make*

Experiența și satisfacția clienților

În calitate de experți Make.com, ajutăm companiile să lucreze cu succes în Cloud, iar în calitate de experți certificați în procesele de afaceri, proiectăm trasee digitale inovative, centrate pe client.

Conexiunea Make

Una dintre numeroasele caracteristici extraordinare ale platformei Make este capacitatea de a conecta aproape orice serviciu web la un proces automatizat.

Make suportă următoarele tipuri de autentificare:

OAuth2

Autorizare de bază

Cheie API

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.