Mai mult decât un CRM
Consultanță, Implementare & Suport Hubspot

Transformă complexitatea proceselor de afaceri într-o experiență simplă, intuitivă și eficientă.

Automatizare cu Hubspot
Hubspot

Hubspot permite companiilor de toate dimensiunile să optimizeze, să automatizeze și să urmărească procesele lor de afaceri în mod eficient. Integrând funcționalități de CRM, Marketing, Vânzări și Servicii pentru Clienți, Hubspot oferă soluții complete pentru creșterea afacerilor în mediul online. 

Integrare

Integrare cu toate aplicațiile utilizate. Implementăm soluțiile Hubspot în concordanță cu nevoie afacerii tale și integrăm platforma cu restul instrumentelor software pe care le folosești, pentru a beneficia de potențialul lor maxim. 

Automatizare

Cu Hubspot creezi procese de lucru pentru toată echipa. Fie că e vorba de formulare online sau campanii de marketing, tichete de CRM sau notificări automate în Slack, Hubspot folosește automatizările pentru a îți elibera echipa de sarcini manuale, monotone și repetitive. 

Inovație

Oferind un pachet complet de soluții orientate înspre clienți, Hubspot se focusează pe crearea de conexiuni. Conectând datele și procesele de afaceri, Hubspot micșorează distanța între companii și clienți prin implementarea de soluții specifice fiecărei etape din traseul clientului. 

INTEGREAZĂ ACUM

Exemple de soluții Hubspot

Automatizarea marketingului

Planifică și implementează campanii de marketing direct din platformă, urmărind rezultatele în timp real. Eliberați-vă echipa de sarcinile repetitive și lăsați Hubspot să se ocupe de ele.

CRM și Vânzări

Gestionează relațiile cu clienții mai eficient și urmărește procesul de vânzări de la început până la sfârșit. Toate informațiile sunt integrate și accesibile într-o singură platformă, facilitând o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor clienților.

Servicii pentru clienți

Cu Hubspot, poți automatiza fluxul de lucru al serviciului pentru clienți, astfel ca fiecare interacțiune cu clientul să fie cât mai plăcută și productivă.

De ce Hubspot cu makeitfuture?

Servicii profesionale

Cu experiența noastră îndelungată în implementarea soluțiilor Hubspot, suntem în măsură să vă oferim servicii de consultanță de înaltă calitate și asistență pe tot parcursul procesului de implementare. Investește într-un instrument care crește odată cu echipa ta iar noi îți vom fi alături la fiecare pas. 

Soluții personalizate

Oferim servicii personalizate în funcție de specificul fiecărei companii. Deși Hubspot este un software de sine stătător, soluțiile de implementare și integrare pot fi la fel de specifice ca nevoile afacerii tale. La makeitfurure, ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor unice ale fiecărei afaceri, pentru a elabora soluții customizate.

Inițiere și instruire

Oferim inițiere și instruire pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu toate funcțiile platformei Hubspot. Astfel, echipa ta va fi pregătită să maximizeze beneficiile acestui puternic instrument de automatizare.

Suport continuu și scalare

Hubspot crește odată cu afacerea ta. Oferim suport continuu pentru a ne asigura că beneficiați de tot ce are de oferit platforma Hubspot și pentru a vă ajuta să vă adaptați la orice modificări viitoare.

Alte avantaje

✓ Fără bug-uri

✓ Procese de date rapide

✓ Fără programare individuală costisitoare

✓ Pot fi conectate mii de aplicații

✓ Suport premium cu makeitfuture

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.