Partener certificat Zapier
Automatizează fluxurile de lucru - conectează website-urile, procesele cloud și aplicațiile

Contectează-ți toate aplicațiile utilizate zilnic printr-o interfață simplă si eficientă. Automatizează procesele și sincronizează datele cu peste 3000 de aplicații - parteneri și experți Zapier.

automatizare cu Zapier, partener certificat
Zapier

Automatizarea proceselor cu Zapier: Pe scurt, Zapier oferă o platformă pe care diferite aplicații pot fi conectate și automatizate.

Integrare Zapier

Conectează-ți toate aplicațiile web cu doar câteva clicuri. Zapier poate fi integrat cu toate procesele afacerii tale, direct în cloud. Crează automatizări complexe cu Zapier și makeitfuture.

Automatizarea cu Zapier

Partajează și sincronizează date între aplicațiile utilizate. makeitfuture extinde funcțiile Zapier pentru o utilizare mai vastă. Simplifică automatizarea proceselor în cloud cu Zapier si makeitfuture.

Inovație prin Zapier

Automatizarea în cloud cu Zapier creează procese optimizate și eficiente fără a necesita cunoștințe de programare. makeitfuture, în calitate de expert Zapier și partener autorizat Zapier, vă ajută atât cu scenarii simple, cât și complexe.

Partener de Integrare Zapier
INTEGREAZĂ ACUM

Configurarea rapidă

Îți oferim tot sprijinul de care afacerea ta are nevoie pentru a beneficia cu adevărat de automatizare.

Tab 1

01

Comunică-ne API-ul

Pentru a se integra cu Zapier, aplicația are nevoie de un API și de alte câteva lucruri. dacă este aplicația ta, va trebui să ne arăți documentația sau va trebui să o găsim dacă este a altcuiva.

Tab 1

Alege declanșatorii, căutările și acțiunile

Fiecare integrare cu Zapier are un amestec de declanșatori, căutări și etape de acțiune. Vom decide împreună care sunt necesitățile specifice și vom crea un plan de acțiune personalizat.

02

Tab 1

03

Construim integrarea

Vom continua să construim integrarea potrivită proceselor tale de afacere. Odată finalizată, aceasta va fi disponibilă pentru utilizare cu acces din contul Zapier și poate fi partajată cu alte persoane prin intermediul unui link de invitație.

Tab 1

Fă-ți aplicația publică

Zapier are un proces de aprobare opțional pe care trebuie să-l parcurgi dacă dorești ca aplicația ta să apară în directorul lor public. Noi te vom ajuta să îl parcurgi.

04

Automatizarea cu Zapier: Avantaje

Automatizarea sarcinilor cu Zapier

Lasă Zapier să preia sarcinile tale și dedică-te lucrurilor importante, cum ar fi achiziția de clienți sau dezvoltarea afacerii.

Economii de costuri prin automatizare

Economiseste timp și bani cu ajutorul Zapier. Automatizează procesele de afaceri modulare.

Ușor de urmărit datorită jurnalelor și fișierelor Zapier

Zapier monitorizează și notifică în caz de eroare și contribuie activ la detectarea și corectarea eficientă a erorilor.

Satisfacție mai mare pentru client

Cu ajutorul Zapier clienții pot primi răspunsuri rapide și automate la întrebări, îmbunătățind astfel experiența acestora prin promptitudine.

Mai puțină muncă manuală cu ajutorul Zapier

Zapier îți aduce afacerea în era digitală și te scutește de munca manuală și procesele monotone.

Experimentează o integrare complexă cu Zapier

Zapier permite integrarea unei mari varietăți de aplicații și funcții. Aceste integrări funcționează pe baza unor declanșatori automați ce pot fi personalizați în funcție de nevoile specifice proceselor tale de afacere. 

Suntem expert certificat Zapier

Ce înseamnă asta mai exact? Înseamnă că avem certificare de experiență și competență din partea platformei Zapier.

Cunoaștem toate detaliile folosirii aceste platforme și suplimentar, avem acces exclusiv la anumite funcții Make, pe care le putem oferi clienților noștri. 


În plus, proiectul nostru nu se încheie după predare: Cu noi primiți asistență premium după finalizarea proiectului, astfel încât automatizarea să continue să creeze valoare adăugată pe termen lung.

Afaceri automatizate
Experti automatizare cu Zapier
  • Experți Automatizare
  • Zapier și API-uri
Experți Automatizare
Experți în automatizare

Economii. Viteză. Satisfacție.


Zapier este grozav pentru automatizarea sarcinilor redundante și puțin frecvente. Astfel încât să petreceți mai puțin timp cu astfel de activități necesare, dar care consumă mult timp. Acest lucru este posibil prin conectarea aplicațiilor dvs. web existente. Acest lucru se face prin intermediul așa-numitelor API (interfețe de programare), care permit programelor să vorbească între ele. Conectați aproape toate instrumentele cloud pentru a îmbunătăți organizarea și productivitatea companiei dumneavoastră.

Zapier și API-uri
Zapier și API-uri

Productivitate. Eficiență. Optimizare.


Zapier este un instrument de automatizare online care conectează aplicații de afaceri precum Outlook, Gmail, Slack, MailChimp și peste 3.000 de alte aplicații. Conectăm tot mai multe aplicații pentru a automatiza sarcinile repetitive. Acest lucru nu necesită o programare API complexă, care adesea costă companiile sume de șase cifre. Dar mergem și mai departe: Cartografiem scenarii complexe, de la automatizarea completă a afacerilor artizanale la automatizarea comunicării în corporații.

De ce Zapier cu makeitfuture?

Experiența și satisfacția clienților

Experți certificați Zapier makeitfuture

Zapier este absolut unic în software-ul de automatizare - ori de câte ori aveți nevoie de o sarcină complexă, Zapier poate găsi exact datele pe care le căutați, de fiecare dată.

În calitate de expert Zapier, makeitfuture vă ajută să cartografiați automatizări complexe în cloud.

Partener Zapier România

Elemente de bază:

  1. Zapier reprezintă conexiunea a peste 3.000 de aplicații web și sisteme cloud.
  2. Zaps sunt fluxuri de lucru care conectează aplicațiile dvs. astfel încât acestea să poată comunica între ele.
  3. Zaps vă automatizează sarcinile în fundal, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcini mai importante.

Securitatea datelor

Datele de identificare pe care le utilizați pentru a vă conecta conturile la Zapier sunt protejate prin criptare la nivelul de securitate al băncilor.

Singurele acțiuni pe care Zapier le întreprinde asupra conturilor dvs. sunt cele necesare pentru a executa zaps pe care le-ați creat.

Datele brute pe care Zapier le trimite către alte servicii în numele dvs. sunt stocate timp de 7 zile pentru depanare și apoi sunt șterse continuu.

Istoricul sarcinilor din partea utilizatorului este salvat pentru perioade mai lungi de timp (aprox. 3 luni, niciodată mai mult de 4 luni), astfel încât să puteți monitoriza activitatea Zapier și să raportați erorile.

Conetați. Zapier cu orice API

Pașii de cod sunt o modalitate de a extinde Zapier pentru a rula mici fragmente de Python sau JavaScript ca parte a Zaps-urilor dvs. Aici conectăm API-ul dvs. individual, dacă este posibil.

Alte avantaje

  • Nu există bug-uri
  • Procese rapide de date
  • Fără programare individuală costisitoare
  • Conectați mii de aplicații
  • Suport de primă clasă cu makeitfuture
Automatizează digitalizează afacerea cu Zapier

Cum poate Zapier să îți automatizeze afacerea?

Află mai multe. Programează o consultanță gratuită privind Zapier.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.