Servicii și soluții pentru tine

Cerințele tale reprezintă punctul central al acțiunilor noastre: Descoperă produsele și soluțiile noastre pentru automatizarea proceselor de afacere și a traseului clientului. În calitate de furnizor independent de servicii, îți oferim cele mai bune instrumente de automatizare, de ultimă generație, adaptate la nevoile afacerii tale.

Cum putem face companiile mai automate?

În era automatizării digitale, suntem dezvoltatori, consultanți și experți. Împreună, dezvoltăm soluții individuale care sunt adaptate cu precizie la compania ta. Expertiza noastră este vastă: de la consultanță IT până la automatizarea traseului clienților.

În strânsă colaborare, analizăm procesele și cerințele tale individuale, îți propunem soluții și creăm automatizări specifice proceselor și traseelor clienților tăi. După testarea și implementarea cu succes, îți oferim asistență pe termen lung prin intermediul echipei noastre de asistență.

Concentrează-te pe creșterea afacerii tale și lasă automatizarea să se ocupe de gestionarea acesteia. Automatizarea rezultă în productivitate crescută și eficientizarea timpului astfel încât întreaga echipa va avea mai mult timp pentru a se ocupa de sarcinile cu adevărat importante. 

Servicii

Oferim o gamă largă de produse și soluții software pentru clienții noștri. Iată o selecție a celor mai frecvent utilizate.

Întrebări și Răspunsuri.

Consultanță independentă

În calitate de partener Zapier certificat, expert Make, furnizor de servicii Automation Hero și furnizor Power Automate, avem acces la cele mai bune oferte de servicii de automatizare. Acest lucru ne permite să îți oferim soluția perfectă necesităților afacerii tale, alegând software-ul și furnizor-ul cel mai potrivit.

Automatizarea în cloud ca serviciu

Credem că cel mai bun instrument pentru automatizarea proceselor de afaceri este iPaaS și Cloud BPA - Cloud Automation pe scurt.

iPaaS (Integration Platform as a Service) vine cu fluxuri de lucru sau șabloane gata de utilizare care pot fi configurate cu ușurință pentru a integra aplicațiile deja folosite. Iată alte câteva beneficii ale utilizării iPaaS pentru BPA:

✓ Nu este necesară nicio configurare sau foarte puțină

Poate fi folosită de utilizatori cu experiență tehnică redusă sau chiar inexistentă 

Infrastructura bazată pe cloud permite scalarea rapidă și fiabilă

Nu există costuri anticipate; cu modelul SaaS, plătești în timp real

Există acces la jurnale și audit al datelor pentru a urmări și monitoriza datele istorice și curente

Automatizarea înseamnă optimizare

Scopul automatizării proceselor de afaceri nu este doar acela de a automatiza fluxurile de lucru organizaționale, ci și optimizarea si eficientizarea proceselor de afaceri. Cea mai bună modalitate de automatizare este implementarea unei soluții de integrare care să permită un schimb de date fără întreruperi, să automatizeze procesele repetitive, să reducă complexitatea IT și să minimizeze cheltuielile generale a întregului proces. De aceea, analizăm și optimizăm procesele afacerii tale, înainte de a le automatiza.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.