Integrare Stripe E-Factura: Un pod între procesarea plăților și facturarea digitală 

De ce integrarea stripe e-factura este un subiect atât de discutat? Dupǎ cum poate ai observat, acum poți implementa e-factura în afacerea ta până la 31 mai fără riscul de a primi amenzi. Asta înseamnă o prelungire de două luni față de termenul inițial pentru a-ți pune afacerea în ordine. 

Ce înseamnă asta pentru mine? 

Multe companii și-au adaptat sistemele de plăți la noile reglementări legate de e-factura. Aceastǎ adaptare nu se aplică însă marilor procesatori de plăți, care operează la nivel global și pentru care reglementările specifice din anumite țări pot fi mai puțin relevante. 

Câte platforme întâmpină această problemă? 

Am realizat proiecte cu companii din diverse industrii și de diferite dimensiuni, identificând până acum cel puțin 15 exemple de platforme precum Stripe, PayPal, Amazon și Shopify, care nu oferǎ în prezent integrarea cu e-factura. 

Cum fac integrarea stripe e-factura? 

Mulți dintre clienții noștri folosesc Stripe ca procesator de plăți, aşadar îl vom folosi ca exemplu. Haideți să vedem cum aratǎ un proces de integrare stripe e-factura, care nu afecteazǎ operațiunile companiei: 

Integrare Stripe E-Factura
  • Pasul 1: Interceptăm o nouă plată efectuată de un client (din stripe). 
  • Pasul 2: Creăm factura în SmartBill, care este conectat automat cu e-factura. 
  • Pasul 3: Depozităm factura în Google Drive. 
  • Pasul 4: Trimitem clientului factura. 

Important: Toate aceste etape sunt integrate într-un sistem bine securizat și automatizat, funcționând continuu în fundal. 

Și dacă nu folosesc stripe? 

Majoritatea procesatorilor oferă API-uri care permit o integrare similarǎ cu cea prezentatǎ în exemplul anterior, aşadar se potriveşte cu sistemul personalizat al afacerii tale. 

Dacă vrei ajutor, hai să discutăm 

Dacă ai întrebări sau nevoi specifice legate de acest proces, echipa noastră de experți este pregătită să te asiste. Vino pe pagina de contact şi hai să discutăm mai mult. 

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.