Automatizarea proceselor de afacere și a călătoriei clienților

Colaborăm cu lideri de piață în soluții de automatizare pentru a ajuta companiile ambițioase să își automatizeze și optimizeze operațiunile în mod sustenabil.

Profită la maximum de automatizarea afacerii tale

Automatizarea va fi o etapă obligatorie și nu opțională a oricărei afaceri. Companiile trebuie să acționeze cu agilitate, claritate și eficiență pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor lor, prin eliminarea procesele manuale repetitive și optimizarea fluxului de muncă. 

Digitalizare

Începând cu o analiză aprofundată a proceselor afacerii tale, vom stabili împreună o strategie personalizată, luând în considerare cerințele de automatizare a afacerii și bugetul disponibil. Suntem alături de tine la fiecare pas, de la consultanță, la implementare și suport.

Libertate

Pe măsură ce începi să profiți în mod strategic de avantajele automatizării, vei avea mai mult timp pentru a te concentra asupra altor strategii de creștere. Noi automatizăm, tu îți crești afacerea!

Creștere    

Automatizarea este o tehnologie indispensabilă care optimizează costurile de afaceri și îmbunătățește fluxul de muncă, asigurând creșterea pe termen lung a oricărei companii.

Nevoile tale sunt la fel de specifice ca și cele ale afacerii tale - automatizarea aduce noi posibilități de creștere

  • Analiză
  • Dezvoltare
  • Suport
Analiză

Analiza personalizată este mereu primul pas

Un proiect bun se cunoaște după analiză. De aceea, în prima etapă identificăm și analizăm provocările existente. În al doilea pas, le depășim. Efectuăm o analiză aprofundată a proceselor de afacere, găsim oportunități de îmbunătățire și propunem un flux de lucru digital îmbunătățit.

Programează o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.

Dezvoltare

Cooperare pe tot parcursul proiectului

Punem accent pe o colaborare strânsă, pe tot parcursul proiectului. În acest fel, ne asigurăm că rezultatul corespunde așteptărilor tale. Oferim soluții personalizate, îți aliniem sistemele existente, dezvoltăm noi fluxuri de lucru și le integrăm cu restul aplicațiilor. 

Programează o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.

Suport

Sprijinul pe termen lung este o etapă esențială oricărei implementări de proiect

De aceea, îți oferim asistență și suport pe termen lung pentru automatizarea implementată. Serviciul de automatizare oferit de noi acoperă etapele de întreținere, îmbunătățire și dezvoltare, pentru a continuă să îți dezvolți afacerea, neîntrerupt de sarcinile monotone.

Programează o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture.

Cum funcționează automatizarea proceselor de afaceri?

Fie că dorești să îmbunătățești călătoria clientului, să reduci costurile de operare sau ai un obiectiv specific în minte, suntem siguri că avem o soluție pentru tine. Cu peste 3 ani de experiență în domeniul automatizărilor, te poți baza pe expertiza echipei noastre pentru a îți oferi cele mai potrivite soluții de automatizare pentru afacerea ta. 

Soluții de automatizare

Începând cu o analiză aprofundată a organizației și a obiectivelor tale, îți propunem cele mai bune instrumente de automatizare și te ajutăm să le implementezi.

Dezvoltare

Dezvoltăm strategia inițială de implementare și o testăm în mod iterativ pentru a ne asigura că implementăm doar acele instrumente de automatizare care vor oferi avantaje reale.

Implementarea automatizării

Implementarea automatizării nu este un proces liniar, dar noi suntem aici pentru a te ajuta la fiecare pas, oferind consultanță și asistență oricând este nevoie.

Evaluare

Suntem mereu atenți la cele evoluțiile din industria tehnologiei de automatizare și suntem pregătiți să îți oferim cele mai noi soluțiilor ale partenerilor noștri.

Consultanță în domeniul automatizării.

Automatizează. Îmbunătățește. Bucură-te de succes.

Beneficiază de o sesiune de consultanță gratuită cu experții noștri Makeitfuture. 

Întrebări? Răspunsuri.

Cum se adaptează companiile la era mașinilor digitale?

Analiza digitală

Pentru a începe transformarea digitală, trebuie să se efectueze o analiză și un audit digital la nivelul întregii companii. Ca parte a acestui proces, echipa noastră lucrează alături de organizația ta pentru a identifica punctele forte ale sistemelor digitale existente, a fluxului de muncă a angajaților dumneavoastră și modul în care acestea pot fi folosite pentru a crea o strategie digitală coerentă și robustă.

Soluții digitale

În calitate de firmă de consultanță în domeniul transformării digitale care se concentrează pe soluții de automatizare durabilă, înțelegem că digitalizarea necesită o abordare de 360 de grade, utilizând tehnologii de ultimă oră, AI/KI și robotică. Suntem pregătiți să te ajutăm să implementezi principiile mașinilor digitale în afacerea ta asigurând o creștere strategică, pe termen lung.

Organizare digitală

Pe măsură ce afacerea ta acceptă și depășește cu succes obstacolele digitalizării, devine mai bine pregătită pentru a face față provocărilor pe termen lung, oferind în același timp valoare clienților tăi.

Care este diferența dintre digitalizare și automatizare?

Digitalizarea se referă la transformarea modelelor de afaceri prin utilizarea tehnologiei digitale, ceea ce necesită o schimbare fundamentală a mentalității și a culturii companiei.

Pe de altă parte, termenul "automatizare", atunci când este utilizat în contextul afacerilor, se referă la utilizarea tehnologiilor pentru a automatiza sarcinile sau procesele repetitive, cu scopul de a reduce cheltuielile operaționale, de a îmbunătăți eficiența și de a organiza operațiunile organizației.

Convinge-ți angajații să vă susțină inițiativele de digitalizare

Angajații își exprimă adesea îngrijorarea că tehnologia le va înlocui în cele din urmă locurile de muncă; dar, în realitate, digitalizarea nu poate avea succes decât dacă este susținută de o forță de muncă calificată. Totul constă în echilibrarea procesului de automatizare și a implicării angajaților, reducând în cele din urmă tensiunea dintre cele două.

Angajații își exprimă adesea îngrijorarea că tehnologia le va înlocui în cele din urmă locurile de muncă; însă în realitate, digitalizarea nu poate avea succes decât dacă este susținută de o forță de muncă calificată. Totul constă în echilibrarea procesului de automatizare și a implicării angajaților, reducând în cele din urmă tensiunea dintre cele două.

Soluțiile partenerilor noștri, precum Plattformer, oferă programe cuprinzătoare de formare și educație digitală, permițând tuturor părților interesate să îmbrățișeze călătoria digitală.

Crește-ți cifra de afaceri și profiturile

Unul dintre punctele noastre forte este acela de a aduce simplitate și agilitate în procesul de adoptare a automatizării. Credem că atunci când este implementată în mod corespunzător, automatizarea poate ajuta întreprinderile de orice dimensiune și din orice industrie. Stimulând eficiența și oferind angajaților timp pentru a se focusa pe strategii de creștere, automatizarea permite organizațiilor să prospere pe piețele competitive și să își îmbunătățească drastic rezultatele.